top of page
Tumba Elektriker.jpeg

Installation ugn/spis

Har du en spis du vill byta ut, eller en ugn som strular? Kanske är det dags för en uppgradering i ditt kök med en induktionshäll! Vad du än behöver finns vi på Tumba Elektriker tillgängliga för att hjälpa dig med installation och byten, kontakta oss så ser vi till att allt blir korrekt utfört!

När du går i tankarna på att renovera köket är det oftast en god ide att uppgradera vitvarorna, det är trots allt denna apparatur vi går till köket för att använda. Dessutom erbjuds nyare modeller inte bara med tekniska finesser och funktioner utan även med design som kan passa bättre i just ditt kök.

 

Det finns en uppsjö av olika modeller att välja mellan, som du säkerligen är medveten om, som erbjuder dig funktioner eller varianter som induktionshäll eller separat häll, spis och ugn ofta kallat spishäll, eller tex bänkspis med ugn. Bäst är det om du väljer det du vill ha från en butik där du kan kika på funktioner och design så du får just det du vill ha hemma.

 

Sedan kan vi på Tumba Elektriker komma förbi och hjälpa dig att planera in kontakter och dragning av elen till din spis, och givetvis dina andra vitvaror samt belysning, enligt hur ditt kök ser ut just nu eller enligt din planering. Då kan du undvika att behöva planera allt själv och vi kan förbereda allt så att det bara är för dig att koppla in all den nya utrustningen.    

Elektriker i Tumba med omnejd!

Om installationer av ugn, spis & häll

Om du ska renovera i köket eller planerar att byta vitvaror, kan det vara läge att se över dina elinstallationer i köket. Vänder du dig till oss ser vi till att framtidssäkra hur dina kontakter är placerade hela vägen från elcentralen till vägguttaget. Det är bra att veta att vissa spisar kräver 3-fas, vilket är bra att planera för, och när du har mycket vitvaror eller köksapparater är det alltid bäst att se till att elkontakter, dragningar och säkringar kan hantera den belastning som krävs för att du ska kunna nyttja ditt kök så som du har tänkt.

 

Kontakta oss så ser vi till och går igenom vad du tänkt, vad du behöver och dessutom säkerställer vi givetvis att installationen hemma hos dig håller måttet både idag och i framtiden! Med en erfaren och seriös elfirma som oss på Tumba Elektriker får du alltid bästa möjliga service och vi ser fram emot att få hjälpa dig!

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Tumba Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Tumba Elektriker löser det åt dig!

Tumba Elektriker - Elinstallationer för Kök!

I köket behövs det inte bara spis eller ugn, det finns många olika vitvaror som kan installeras och som kan hjälpa dig i vardagen. Det gäller givetvis även i andra delar av ditt hem, som i tvättstugan eller badrummet. Vi på Tumba Elektriker finns tillgängliga för dig när du behöver oss, och vi ser alltid till att resultatet blir enligt dina önskemål. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med dina vitvaror så ordnar vi det åt dig!

bottom of page